Testa FLAC!

Här finns två ljudfiler som du kan använda för att testa om FLAC fungerar på ditt system. Den ena är vanlig CD-kvalitet, alltså 16 bitars upplösning och 44,1 KHz samplingsfrekvens, den andra är i HD-format, 24 bitars upplösning och 96 KHz samplingsfrekvens (de flesta någorlunda nya ljudkort klarar detta format). Det är hög komprimeringsgrad på båda. Musiken är ett stycke av J.S. Bach, Die güldne Sonne, framfört på en Nord Modular synthesizer av Mats Rendel. Inspelningen är, förstås, gjord i Phonurgiastudion.

Die güldne Sonne by J.S. Bach, CD Quality
Die güldne Sonne by J.S. Bach, HD Quality

En viktig sak så här inledningsvis: Arbeta aldrig med originalfiler, utan gör arbetskopior i en särskild katalog. Hur försiktig man än är så kan det ändå bli fel. (Den bittra erfarenheten har fått säga sitt).

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

 0736-400 905

Fler av våra tjänster

Vill du läsa mer om våra tjänster? Du hittar all information här. Saknar du något? Tveka inte att kontakta oss!

Phonurgia Audio, c/o Rendel
Arvid mörnes väg 38
168 46 Bromma

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Phonurgia Audio aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Phonurgia Audio.

Phonurgia Audio & Technical Services

Vi digitaliserar ditt ljud