FLAC mobil

Android

Android har en dekoder för FLAC som standard från och med version 3.1. Om man har tidigare versioner så måste man använda en spelare som har medföljande dekoder. Några gratis mediaspelare med stöd för FLAC kan man hitta hos androidzoom.

iPhone

Föga förvånande saknar iPhone inbyggt stöd för FLAC, men läget är inte hopplöst: Det finns flera appar för både iPhone och iPad som kan spela upp flac-filer, t.ex. GoodPlayer och FLAC Player. Eftersom flac-filer tar betydligt mer plats än vad mp3:or gör, så bör man kanske ta sig en funderare på om man verkligen behöver den högre ljudkvaliteten på sin mobil. Många mobiler har ändå inte så bra återgivning att det gör någon större skillnad.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

 0736-400 905

Fler av våra tjänster

Vill du läsa mer om våra tjänster? Du hittar all information här. Saknar du något? Tveka inte att kontakta oss!

Phonurgia Audio, c/o Rendel
Arvid mörnes väg 38
168 46 Bromma

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Phonurgia Audio aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Phonurgia Audio.

Phonurgia Audio & Technical Services

Vi digitaliserar ditt ljud