Ljudband till CD eller data

Kvartstumsband

Vi spelar över de flesta typer av rullband till CD eller data. Vad det kostar beror på bandets speltid, som i sin tur beror dels på bandets längd, dels på bandhastigheten.

Ingår:Normalisering av ljudnivån, enkel brus- och brumreducering vid behov, CD-skivor (audio eller data). Om du har många band, kontakta oss så gör vi en överenskommelse om ett pris för hela jobbet.

Dehydrering av fuktskadade band

En del band kan behöva torkas för att de ska gå att spela av. För närmare information, se sidan om problem med ljudband.

Bandskarvar

Om skarvarna är gjorda på rätt sätt med riktig skarvtejp så brukar de hålla och inte ställa till några problem, inte ens efter många år. Dåligt gjorda skarvar där man t.ex. använt vanlig tejp brukar däremot inte hålla för avspelning. Vi reparerar naturligtvis skarvarna så att bandet går att spela av. Eftersom det här innebär extra jobb, så tar vi betalt för varje band som vi måste fixa. Vi tar däremot inget extra för att montera start- och stoppsladdar på band där det behövs. Om du vill veta lite om hur det fungerar med rullband och speltider, så har vi  information om det.

Se prislistan

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

 0736-400 905

Fler av våra tjänster

Vill du läsa mer om våra tjänster? Du hittar all information här. Saknar du något? Tveka inte att kontakta oss!

Phonurgia Audio, c/o Rendel
Arvid mörnes väg 38
168 46 Bromma

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Phonurgia Audio aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Phonurgia Audio.

Phonurgia Audio & Technical Services

Vi digitaliserar ditt ljud