Kassettband till CD eller data

Överspelning av kassetter:

Vi kan spela över ljudkassetter upp till C-120 till ett digitalt medium.

För att få ett bra resultat, så använder vi oss av bra kassettdäck  (bl.a. Denon DRM800A och Nakamichi Casette Deck 1.5  ), som inte bara har förstklassig ljudåtergivning utan också är skonsamma mot kassettbanden.

Ingår: Normalisering av ljudnivån,  brus-och brumreducering, CD-skivor.

Reparation av trasiga ljudkassetter

Om du har trasiga kassetter så kan vi reparera dem åt dig. Du kan beställa den här tjänsten oavsett om du beställer överspelning eller inte. Under åren har vi fått in en provkarta på trasiga kassetter och har hittills inte misslyckats med att få dem att fungera igen. Vi har reservdelar och värsta fall flyttar vi över bandet till ett nytt kassettskal. Obs! Om du har en trasig kassett, så ta inte i sär den, för då blir det oftast bara mer problem. Om det sticker ut band ur kassetten, så försök inte att spola in det igen, utan låt oss ta hand om problemen.

Se prislistan

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

 0736-400 905

Fler av våra tjänster

Vill du läsa mer om våra tjänster? Du hittar all information här. Saknar du något? Tveka inte att kontakta oss!

Phonurgia Audio, c/o Rendel
Arvid mörnes väg 38
168 46 Bromma

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Phonurgia Audio aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Phonurgia Audio.

Phonurgia Audio & Technical Services

Vi digitaliserar ditt ljud