Halvtumsband 8 kanaler

Digitalisering av halvtumsband 8 kanaler

Vi kan spela av 1/2 – tums 8-kanalsband med eller utan DBX. Standardformat: Wavfiler 24 bitars upplösning, 96 KHz samplingsfrekvens, annars enligt önskemål.

Ingår: Normalisering om så önskas, dataskivor.

Den här typen av bandformat hade sin storhetstid åren kring 1980. Det sammanfaller tråkigt nog med den era inom bandtillverkningen då de flesta kvalitetsband tillverkades med den sorts bindemedel som drar åt sig fukt från luften och därmed orsakar kladdiga avskrapssyndromet. Det leder till att bandet inte går att spela av om man inte torkar det i varmluft först, en process som kallas dehydrering eller bakning. Läs mer om problem med ljudband.

Se prislistan

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

 0736-400 905

Fler av våra tjänster

Vill du läsa mer om våra tjänster? Du hittar all information här. Saknar du något? Tveka inte att kontakta oss!

Phonurgia Audio, c/o Rendel
Arvid mörnes väg 38
168 46 Bromma

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Phonurgia Audio aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Phonurgia Audio.

Phonurgia Audio & Technical Services

Vi digitaliserar ditt ljud