Analoga och digitala Masterband

Om du vill att vi ska föra över masterband (analoga kvartstums – eller kassettband eller DAT-kassetter) så erbjuder vi två alternativ. Vi kan spela över dem till CD eller ljudfiler så att du kan lyssna på dem och arbeta vidare med dem själv, men vi kan också bearbeta dem enligt dina önskemål efter det att vi har spelat över dem. Det vi kan göra är redigering, fades, brus- och brumreducering, borttagning av knäppar, ställa nivåer, sätta EQ och reverb, stereobreddning, kanalbalansering, komprimering m.m., alltså allt från enkel redigering till premastering.

Vanlig överspelning gör vi till de fasta priser som du hittar i vår prislista, de professionella tjänsterna utför vi till timpris enligt prislistan.

Se prislistan

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

 0736-400 905

Fler av våra tjänster

Vill du läsa mer om våra tjänster? Du hittar all information här. Saknar du något? Tveka inte att kontakta oss!

Phonurgia Audio, c/o Rendel
Arvid mörnes väg 38
168 46 Bromma

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Phonurgia Audio aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Phonurgia Audio.

Phonurgia Audio & Technical Services

Vi digitaliserar ditt ljud