ADAT HD24

Överföring från ADAT HD24 till PC

Vi har märkt att många tycker att det är lite läskigt att överföra inspelningar från ADAT HD24-diskar till dator. Eftersom vi har gjort det ett antal gånger så kan vi hjälpa dig om du känner dig osäker på hur du ska göra. Vi tar timtaxa för detta, eftersom storleken på innehållet kan variera rejält. HD24-disken behöver inte vara monterad i caddy. Det är bäst att föra över till (medhavd) extern hårddisk eller USB-sticka. Eftersom det kan bli rätt stora datamängder från ADAT-diskar, så är DVD-skivor inte ett optimalt alternativ.

Viktigt som f…: Försök aldrig att ansluta och läsa en HD 24-disk direkt till din dator om du inte har ett program för detta installerat. HD 24 har ett helt eget filsystem som inte på något sätt är kompatibelt med andra filsystem, vare sig Windows, Mac eller Unix. Om du försöker ansluta, ”montera”,  disken till en dator, så kommer datorn att skriva över filroten på ADAT-disken som då blir oläsbar, med resultat att det blir ett litet h-e att försöka fiska upp dina ljudfiler från den.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

 0736-400 905

Fler av våra tjänster

Vill du läsa mer om våra tjänster? Du hittar all information här. Saknar du något? Tveka inte att kontakta oss!

Phonurgia Audio, c/o Rendel
Arvid mörnes väg 38
168 46 Bromma

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Phonurgia Audio aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Phonurgia Audio.

Phonurgia Audio & Technical Services

Vi digitaliserar ditt ljud